Spa & Wellness

Bij ons draait alles om ultieme ontspanning en verjonging. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde reispakketten naar de mooiste wellnessbestemmingen wereldwijd. Laat je verwennen in luxe spa’s, geniet van revitaliserende behandelingen en kom helemaal tot rust in prachtige wellnessresorts. Kies voor een reis die niet alleen een bestemming, maar ook een ervaring is voor lichaam en geest. Bakhus Reizen, waar wellness jouw reis wordt.

Spa & Wellness aanbod

Radisson Blu

Çeşme, Izmir

Ontdek de ultieme luxe en gastvrijheid aan de Egeïsche kust bij Radisson Blu Çeşme. Ervaar een onvergetelijk verblijf in dit weelderige resort.

Radisson Blu Resort & Spa

Çeşme, Izmir

Ontsnap naar puur paradijselijk genot – een oase van luxe en ontspanning. Welkom in een wereld van verfijning aan de mooiste bestemmingen.

Altın Yunus Hotel & Spa

Çeşme, Izmir

Stap in een wereld van weelde en rust bij Altin Yunus Hotel & Spa. Ervaar de perfecte harmonie tussen luxe en ontspanning aan de kust.

Kaya İzmir Thermal & Convention

Balçova, Izmir

Betreed een toevluchtsoord van luxe en wellness bij Kaya İzmir Thermal & Convention. Ervaar een symfonie van comfort en elegantie aan de Egeïsche kust.

Klassis Resort Hotel

Silivri, Istanbul

Stap binnen in een oase van luxe en comfort bij Klassis Resort Hotel. Ervaar een onvergetelijke combinatie van elegantie en gastvrijheid aan de kust.

Highlight Hotel

Bodrum, Muğla

Ontdek pure verwennerij aan de prachtige kust van Mugla in Highlight Hotel. Beleef een onvergetelijk verblijf waar luxe en schoonheid samenkomen.