Voetbalkamp reizen

Voetbalkamp reizen

7-daagse voetbalkampreis

Bent u op zoek naar een voetbalervaring die niet alleen uw vaardigheden zal verbeteren, maar ook een onvergetelijk verblijf zal bieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons voetbalkamp, gehouden in het luxe Side Star Resort in Turkije, combineert hoogwaardige trainingssessies met eersteklas accommodatie en faciliteiten. Hier krijgt u de kans om uzelf te ontwikkelen op het veld, te genieten van de schoonheid van de Turkse kust en te ontspannen in luxe spa-voorzieningen. Lees verder om alles te ontdekken wat dit voetbalkamp te bieden heeft.

Impressie Side Star Resort

Aanvullende informatie

7 Nachten Verblijf in Side Star Resort – Ultra All Inclusive

Geniet van een onvergetelijk 7-nachten verblijf in het Side Star Resort, een 5-sterrenaccommodatie met ultra all-inclusive service. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat uw verblijf omvat:

1. Dagelijkse Twee Keer Training op FIFA Standaard Voetbalveld: Verbeter uw voetbalvaardigheden met dagelijkse trainingssessies op een FIFA-gecertificeerd voetbalveld. Perfect om uw spel naar een hoger niveau te tillen.

2. Dagelijkse Twee Keer Wasservice voor Sportkleding: Na elke trainingsessie wordt uw sportkleding gewassen, zodat u altijd fris en klaar bent voor de volgende sessie.

3. 1x Vriendschappelijke Wedstrijd Inclusief (Veld / Scheidsrechter / Andere kosten): Test uw vaardigheden in een vriendschappelijke wedstrijd, waarbij het veld, de scheidsrechter en andere kosten zijn inbegrepen.

4. Onbeperkt Water tijdens Trainingsuren: Blijf gehydrateerd met onbeperkte toegang tot water tijdens uw trainingssessies.

5. Inclusief Trainingsmateriaal (behalve ballen): Alle benodigde trainingsmaterialen, zoals hesjes, hoeden, coördinatieladders, en staven, zijn aanwezig.

6. Toegang tot Hammam, Sauna, Turkse Bad, Fitness en Andere Activiteiten in het Spa Center: Ontspan en verwen uzelf in het spa-centrum met faciliteiten zoals een hammam, sauna, Turks bad en fitnessruimte, evenals andere activiteiten.

7. Privé Luchthaventransfer (Luchthaven-Hotel-Luchthaven): Uw reis begint stressvrij met onze privé luchthaventransfers van en naar het hotel.

8. Aparte Tafel voor Het Team in het Hoofdrestaurant voor Maaltijden: Geniet van maaltijden met uw team aan een aparte tafel in het hoofdrestaurant.

9. Gratis Kamerupgrade voor Trainer en Verantwoordelijke Persoon: De trainer en de verantwoordelijke persoon krijgen gratis een kamerupgrade.

10. Gratis Wi-Fi in het Hotelcomplex: Blijf verbonden met gratis Wi-Fi in het hele hotelcomplex.

11. Toegang tot Binnen- en Buitenzwembaden: Neem een verfrissende duik in onze binnen- en buitenzwembaden.

12. Minibar op de Kamer (dagelijks bijgevuld): Geniet van een goed gevulde minibar op uw kamer die dagelijks wordt bijgevuld.

13. 24/7 Professionele Gidsenservice: Onze professionele gids staat 24/7 tot uw beschikking om u te helpen met eventuele vragen of verzoeken.

Dit voetbalkamp in het Side Star Resort biedt niet alleen uitstekende trainingssessies, maar ook een ongeëvenaarde all-inclusive ervaring voor u en uw team. Laat uw verblijf in Turkije onvergetelijk zijn!

Prijsinformatie

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen