Bridgereizen

Dé specialist in bridgereizen!

Bent u een enthousiaste bridger op zoek naar een boeiende bridge-ervaring in een prachtige omgeving?

Dan hebben wij iets speciaals voor u! Sinds 1995 organiseren wij met veel succes bridgereizen naar verschillende betoverende locaties in Turkije. We bieden deze reizen aan in het voorjaar en het najaar, wat betekent dat u kunt kiezen uit 7 à 8 reizen per jaar om aan deel te nemen. Als extraatje organiseren we ook een bijzondere reis rond Kerst en Oud & Nieuw. En het beste van alles? U heeft de mogelijkheid om de duur van uw reis aan te passen, of u kunt ervoor kiezen om uw verblijf te verlengen en nog meer van dit prachtige land te ontdekken.

Impressie Bridgereizen

Aanvullende informatie

Uw Bridgedirecteur: Dhr. Jos Dirks

Onze bridgereizen worden geleid door niemand minder dan Dhr. Jos Dirks, een ervaren en gepassioneerde bridge-expert. Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van bridgewedstrijden en het fungeren als wedstrijdleider, brengt hij een schat aan kennis en expertise met zich mee.

Bovendien is Dhr. Jos Dirks officieel aangesteld als bondsarbiter door de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en fungeert hij als docent voor de cursus wedstrijdleider en bridgelessen. Hij is uw vertrouwde gids om te genieten van het bridgen en de schoonheid van Turkije.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, aarzel dan niet om contact met hem op te nemen via telefoonnummer:

040-842 14 58

Leer en Speel Bridge in een Prachtige Omgeving

Naast spannende bridgewedstrijden biedt Dhr. Jos Dirks ook de mogelijkheid om uw bridgevaardigheden verder te ontwikkelen. Buiten de bridge-uren in de avond kunt u ervoor kiezen om één of twee ochtenden/middagen bridgeles te volgen. De inhoud van de lessen wordt in onderling overleg bepaald, zodat u precies kunt leren wat u wilt. Of u nu een beginner bent die de basisprincipes van het bridge wil begrijpen of een ervaren bridger die zijn strategieën wil verfijnen, er is voor elk niveau iets te leren.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze bruisende bridgereizen in Turkije, waar u niet alleen kunt genieten van een geweldig spel, maar ook de kans krijgt om nieuwe vrienden te maken en de prachtige cultuur en natuur van dit land te ontdekken. Uw bridgereis van uw dromen wacht op u!

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen