Pam Thermal

🇹🇷 Karahayit, Turkije ⭐⭐⭐⭐

Dit thermische hotel ligt op een heuvel en wordt omgeven door dennenbossen en groene tuinen. Het hotel beschikt over een spa en een buitenzwembad, dat in de winter wordt verwarmd. Ook is er een thermische bron met genezend rood water. De stijlvolle kamers van het Pam Thermal Hotel zijn voorzien van airconditioning en modern meubilair. Alle kamers hebben een balkon met uitzicht op het bos, de tuin of het zwembad. Ze zijn tevens uitgerust met spabaden met thermisch water.

Impressie hotel

Aanvullende informatie

Pam Thermaal ligt aan de voeten van een bossige berg in Karahayit –Pamukkale, het gebied hoort bij de provincie Denizli in het midden van het westelijke gedeelte van Turkije.
Pamukkale is bekend met haar witte kalkterrassen en meren, midden in het nationale park, dicht bij de oude stad Hierapolis en 30 km. van de stad Denizli.
Denizli is een provinciestad, vooral bekend om zijn textiel en heeft een bijzondere haan als symbool. En Karahayit is bekend met haar rode bronwater, ook in eigen tuin van Pam thermal Hotel; 58° heet komt boven de aarde en drinkbaar.

Het is een schitterend natuurgebied, uniek in de wereld en onder bescherming van Unesco, een sprookjesstad met oogverblindende witte versteende kastelen. Het water van de thermale bronnen met kalkhoudend zout dat vanaf de plateaus naar beneden valt, creëerde deze fantastische formaties van stalactieten, watervallen en bassins.

Deze warmwaterbronnen zijn al vanaf de Romeinse tijd in gebruik en zeer populair door de therapeutische werking.

De kuurkliniek staat internationaal bekend om haar ervaren (kuur)artsen,fysiotherapeuten en medisch personeel en is uitgerust met de modernste apparaturen.Er is bijvoorbeeld een speciale robot voor patienten die lijden aan pijnlijke aandoeningen zoals Hernia,uitpuilende schijven,spinale stenose,ischias of zitvlak facet syndroom.

Deze pijn verlichtende Spinale Decompressie behandeling is uniek in Turkije en word vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars.

Het hotel beschikt over 218 standaard kamers, 16 suite kamers en 2 koningsuites met thermaal jacuzzi en massagedouche. Het hotel bevind zich in een verzorgde tuin en verdeelt in 3 blokken. Verder beschikt het hotel over verschillende ruimtes voor de vrije tijd te doorbrengen zoals lobby bar, TV zaal. Er is ook een winkel aanwezig voor de kleine benodigdheden. Gratis WIFI is aanwezig.

De ruime kamers beschikken over een ligbad of douche/wc, haardroger, telefoon/tv, minibar en een balkon.

Prijzen op aanvraag. Vraag via onderstaande formulier vrijblijvend een offerte aan.

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen