Herakles Thermal

🇹🇷 Pamukkale, Turkije ⭐⭐⭐⭐⭐

Herakles Thermaal Center bevindt zich in Karahayit, nabij Pamukkale, waar verschillende bronnen rood en wit thermaal bronwater zijn.

Het is een schitterend natuurgebied, uniek in de wereld, een sprookjesstad met oogverblindende witte versteende kastelen. Het water van de thermale bronnen met kalkhoudend zout dat vanaf de plateaus naar beneden valt, creëerde deze fantastische formaties van stalactieten, watervallen en bassins.

Deze warmwaterbronnen zijn al vanaf de Romeinse tijd in gebruik en zeer populair door de therapeutische werking.

Impressie hotel

Aanvullende informatie

Spa Herakles Thermal Hotel ligt op de heuvel van de Karahayit-berg en beschikt over een unieke architectuur en een buitenzwembad. Het hotel biedt behandelingen en revalidatie met zijn geneeskrachtige thermale baden, warmwaterbronnen en een fysiotherapeut.

De thermale binnenzwembaden en warmwaterbronnen van het hotel zijn gevuld met geneeskrachtig thermaal bronwater. De fysiotherapeut van het hotel biedt voor iedere gast een passende behandeling. Massages, modderbaden en schoonheidsbehandelingen zijn ook beschikbaar.

De kamers van het Herakles Thermal Hotel zijn voorzien van vloerbedekking, airconditioning, een televisie en een koelkast. Thermaal water is aanwezig in de kamers.

Het restaurant serveert maaltijden in buffetvorm. U kunt genieten van gezonde gerechten in de eethoek buiten, naast het zwembad.

Het stadscentrum van Pamukkale en de travertijnen van Pamukkale liggen op 6 km van het hotel. De luchthaven van Cardak ligt op 75 km afstand.

Herakles Thermaal Center heeft een groene tuin waarin de eigen thermale waterbron met rode water ligt.

Het hotel beschikt een binnen- en buiten- restaurant, thermaalbad, buitenzwembad met terras en bar en een eigen kuur en fysiotherapiecentrum.

De kamers hebben een bad en douche, thermaal water op de kamers, airco, TV/telefoon, minibar en een balkon.

Single room Double room
1 week: € 1285 p.p. 1 week: € 1225 p.p
2 weken: € 1875 p.p. 2 weken: € 1750 p.p.
3 weken: € 2545 p.p. 3 weken: € 2340 p.p.
  • Prijzen inclusief kuurbehandelingen (1 week 5 dagen, 2 wkn 10 dgn, 3 wkn 15 dgn)
  • Verblijf op basis van halfpension (ontbijt en diner in buffetvorm)
  • Inclusief transfers van en naar de luchthaven

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen