Armas Thermal Resort

🇹🇷 Kirsehir, Turkije ⭐⭐⭐⭐⭐

Armas Thermal Resort biedt een breed scala aan thermale faciliteiten die gericht zijn op het welzijn van onze gewaardeerde gasten. Deze faciliteiten zijn ontworpen voor zowel gemengd gebruik als exclusief voor vrouwen, waardoor we aan diverse behoeften kunnen voldoen. Bovendien zijn deze faciliteiten vrij toegankelijk, waardoor gasten volop kunnen genieten van de therapeutische voordelen van onze voorzieningen.

Impressie hotel

Aanvullende informatie

Kırşehir, een vredige Anatolische stad, is strategisch gepositioneerd op ongeveer 2 uur rijden van de Kayseri-luchthaven en slechts 1.5 uur van de luchthaven van Nevşehir, de toegangspoort tot het betoverende Cappadocië. De adembenemende bezienswaardigheden van Cappadocië beginnen op slechts 70 km afstand, waardoor Kırşehir een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van deze betoverende regio.

De geschiedenis van Kırşehir reikt ver terug tot de tijd van de Hettieten, en in de Romeinse periode werd de stad bekend als Macissus. Dit historische verleden vormt de inspiratie voor de naam van ons hotel, een eerbetoon aan de rijke erfenis van deze prachtige stad.

Het thermaal water van Makissos is een waar geschenk van de natuur, doordrenkt met heilzame eigenschappen. Verrijkt met calcium, natrium bicarbonaat en alkaliteit, biedt dit water een geneeskrachtige bron voor een scala aan ziektes en aandoeningen. Met name voor degenen die worstelen met reumatische klachten, biedt het verlichting en bevordert het herstel. Het ervaren van de helende kracht van dit water is als een reis naar genezing en vernieuwing, waarbij lichaam en geest revitaliseren te midden van de pracht van Kırşehir en haar omgeving.

Bij Armas Thermal Resort streven we ernaar om onze gewaardeerde gasten een uitgebreid scala aan thermaal comfort en ontspanning te bieden. Onze thermale faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen en omvatten onder andere:

 1. Zwembaden en Thermale Baden:
  • Ervaar verkwikkende duiken in onze zwembaden of geniet van de helende werking van de thermale baden, beide ontworpen om ontspanning en revitalisatie te bevorderen.
 2. Hammam, Sauna en Jacuzzi:
  • Laat de revitaliserende warmte van ons hammam je kalmeren, ontgift je lichaam in de sauna en ontspan je spieren in de jacuzzi voor totale ontspanning.
 3. Stoombad en Zoutkamer:
  • Verwen je zintuigen in ons stoombad en geniet van de zuiverende eigenschappen van onze zoutkamer, beide gericht op totale verjonging en vernieuwing.
 4. Fitnesscenter:
  • Voor degenen die hun energie willen verbranden of hun kracht willen opbouwen, biedt ons goed uitgeruste fitnesscenter de ideale ruimte.

Deze uitgebreide thermale faciliteiten zijn beschikbaar voor gemengd gebruik, zodat zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van hun weldadige eigenschappen. Bovendien hebben we speciale ruimtes die uitsluitend voor vrouwen zijn, zodat zij in een comfortabele omgeving kunnen ontspannen.

Wat betreft de toegankelijkheid van ons hotel streven we naar het hoogste niveau van comfort voor onze gasten. Met in totaal 4 liften, waarvan er 2 zijn toegewezen aan het kuurcentrum en de spa-afdeling, garanderen we een vlotte toegang tot deze belangrijke zones. Dit maakt het voor onze gasten gemakkelijk om te genieten van een scala aan helende behandelingen en wellnesservaringen. Bij Armas Thermal Resort is jouw comfort en welzijn onze topprioriteit.

Hier is een overzicht van de uitgebreide thermale faciliteiten die we bieden:

 1. Zwembaden en Thermale Baden:
  • Geniet van verfrissende duiken in onze zwembaden of ervaar de heilzame effecten van thermale baden, allemaal ontworpen om ontspanning en verjonging te bevorderen.
 2. Hammam, Sauna en Jacuzzi:
  • Ervaar de revitaliserende warmte van ons hammam, de reinigende werking van de sauna en de ontspanning in de jacuzzi, alles om je lichaam en geest te kalmeren.
 3. Stoombad en Zoutkamer:
  • Laat de stoom in ons stoombad je zintuigen verwennen terwijl je geniet van de zuiverende eigenschappen van onze zoutkamer voor een totale verfrissing.
 4. Fitnesscenter:
  • Voor degenen die actief willen blijven, bieden we een goed uitgerust fitnesscenter waar je kunt werken aan je gezondheid en conditie.

Bovendien is toegang tot deze geweldige faciliteiten volledig gratis, waardoor onze gasten onbezorgd kunnen genieten van een thermaal avontuur.

Wat betreft de toegankelijkheid van onze faciliteiten, streven we naar het hoogste niveau van comfort voor onze gasten. Het hotel beschikt over in totaal 4 liften, waarvan er 2 specifiek zijn toegewezen aan het kuurcentrum en de spa-afdeling. Dit zorgt voor een gemakkelijke en soepele toegang tot deze belangrijke zones, waar gasten kunnen genieten van een scala aan helende behandelingen en wellnesservaringen. Bij Armas Thermal Resort is jouw gemak en comfort onze prioriteit.

Prijzen 2023, HB
13 daags 2 weken
3 weken
Prijs inclusief kuur p.p. 1160 1320 1690
Prijs exclusief kuur p.p. 960 1040 1290
Toeslag 1 persoonskamer 240 280 420

Prijzen zijn incl. retourvlucht en transfer*. Amsterdam-Kayseri,

 • Excl. eventuele hoogseizoen vluchttoeslag mei / herfst / kerst vakantie en Juli – augustus.
 • Transfer bij min. deelname van 8 personen. Prive transfer is op aanvraag.
 • Kuurpakket bestaat; doctorsconsult en met min. 3 behandelingen per dag.

Houd u er svp rekening mee dat de aangeboden prijzen ter informatie zijn en afhankelijk zijn van de beschikbaarheid op het moment van reserveren.

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen