Aquahouse Hotel & SPA 1

Aquahouse Thermal & Beach

🇧🇬 Bulgarije ⭐⭐⭐⭐⭐

Zee, zon, geneeskrachtig mineraalwater en de voordelen van zeewater en klimaat - alle unieke natuurlijke hulpbronnen van de oudste badplaats aan de Zwarte Zee, gecombineerd op één locatie - AQUAHOUSE Thermal & Beach.

Met zijn 14 zwembaden en watervoorzieningen op een oppervlakte van 6000 vierkante meter, fijn ingericht met natuurlijke planten en geeft het een gevoel van sereniteit en rust en biedt het uitstekende omstandigheden voor ontspanning, sport, gezondheidsverbetering en revalidatie.

De gasten kunnen genieten van drie afzonderlijke ruimtes, die verschillende activiteiten en emoties bieden.

Impressie hotel

Aanvullende informatie

Op slechts een paar kilometer afstand van Varna, tussen de koelte van de zeekust en het prachtige groen, ligt een van de meest pittoreske plekken aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust – Sts. Constantijn en Helena.

Een van de grootste voordelen van de plaats is dat het geneeskrachtig mineraalwater combineert met de kracht van de zee en het maritieme klimaat. Deze unieke combinatie heeft een gunstige invloed op de algehele gemoedstoestand en het lichaam, vermindert stress en versterkt de immuniteit.

De geschiedenis van het resort gaat terug tot de oudheid, toen mensen de natuurlijke hulpbronnen van de plaats waardeerden en gebruik maakten van de kracht en energie ervan. Tegenwoordig volgen we hun voetsporen, ontwikkelen we de opgebouwde ervaring en tradities en gebruiken we water op de beste manier als bron van gezondheid en schoonheid.

Mogelijkheden voor recreatie en amusement zijn het hele jaar door talrijk. De zomer is vol goed humeur, kleur en geur van de zee en het zand. Herfst en winter zijn de perfecte tijd voor een ontspannende vakantie gecombineerd met gezondheids- en schoonheidsverzorging. De lente is het moment waarop het resort een open artistiek tafereel wordt: het sculpturale plein air “Touch of Nature” verandert het resort in een atelier onder de hemel, waar kunstenaars uit Bulgarije en het buitenland kunstwerken maken van steen en hout.

Medisch SPA-centrum
Medisch SPA-centrum Health Spring SPA beschikt over professionele therapeuten en revalidatieartsen, evenals specialisten in de fysieke en revalidatiegeneeskunde, die het meest geschikte SPA-programma zullen selecteren op basis van uw behoeften.

Gezondheid en welzijn
Aquahouse Hotel & SPA zet de lange tradities van Sts. Constantijn en Helena resort op het gebied van balneologie, balneotherapie, gezondheidspreventie en revalidatie. Wij stellen het meest geschikte therapeutische programma voor u op.

Water- en thermische zone
We weten dat mineraalwater een natuurlijke bron van gezondheid en schoonheid is. Het is een van de meest waardevolle Sts. De natuurlijke hulpbronnen van Constantijn en Helena en dit maakt het resort tot een van de meest populaire kuuroordbestemmingen.

Holistische therapieën
Holistische therapieën verbeteren de levenskwaliteit van degenen die ze beoefenen en helpen hen het hoogtepunt van hun fysieke, emotionele en energetische balans te bereiken.

Holistische therapieën kunnen een verscheidenheid aan problemen behandelen, zoals slapeloosheid, angst, fysieke pijn of spierpijn en energieblokkades.

•Deluxe Tweepersoonskamer (DZK), ca. 35 m²), airconditioning, minibar, tv, telefoon, wifi, kluisje. Douche, wc, föhn. Balkon. Max. 2E, naar keuze groter (DZD, ca. 39 m²) of met zeezicht (DZM, ca. 39 m²). Max. 3E. Naar keuze voor alleengebruik (EZK, EZD, EZM)

• Superior-tweepersoonskamer (DSP), ca. 43 m²), airconditioning, minibar, tv, telefoon, wifi, kluisje. Douche, wc, föhn. Balkon, naar keuze uitzicht op zee (DSM). Max. 3E+1K

• Executive Tweepersoonskamer (DZE, ca. 43 m²), airconditioning, minibar, tv, telefoon, wifi, kluisje. douche, wc en föhn. Balkon met uitzicht op zee. Max. 3E+1K

• Premium Familiekamer (FZP, ca. 39 m²), airconditioning, minibar, tv, telefoon, wifi, kluisje. Douche, wc, föhn. Balkon, uitzicht op zee. 4E max

 

Periode 01.11.2023 t/m 06.05.2024

Single room Double room
2 weken: € 1925 p.p. zonder kuur 2 weken: € 1425 p.p. zonder kuur
3 weken: € 2575 p.p. zonder kuur 3 weken: € 1825 p.p. zonder kuur

 

 

Periode 07/05.2024 t/m 31.05.2024  en 01.10.2024 t/m 31.10.2024

Single room Double room
2 weken: € 1350 p.p. 2 weken: € 1350 p.p.
3 weken: € 1675 p.p. 3 weken: € 1675 p.p.

Geen 1 persoonskamer toeslag

 

Andere data op aanvraag

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen

Interesse?
Begin met boeken:

Boekingsaanvraag

Overige wensen